Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τα βασικά συστατικά για μια καριέρα χωρίς άγχος


Τα πράγματα είναι απλά..."εάν κάνεις αυτό που σου αρέσει δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στην ζωή σου"  λένε...και έχουν απόλυτο δίκιο. Τα βασικά συστατικά για μια καριέρα χωρίς άγχος  μπορείς να τα διαβάσεις λίγο πιο κάτω από αυτές τις γραμμές...

-κατά μέσο όρο τα χρόνια που θα δουλέψεις είναι περίπου 40!!! Φαντάσου λοιπόν πριν αποφασίσεις εάν μπορείς να κάνεις την συγκεκριμένη εργασία για τα υπόλοιπα 40 χρόνια!!!

-όταν κάνεις μια δουλειά που βρίσκεις συναρπαστική και ενδιαφέρουσα δεν θα βαρεθείς ποτέ να ασχολείσαι με το αντικείμενο αυτό, αντίθετα εάν δεν σ αρέσει ο δρόμος που έχεις πάρει, μπορεί να φτάσεις να κλαις ...μέχρι δακρύων για την κατάσταση που ζεις.

-όταν μια δουλειά είναι χτισμένη πάνω στις δικές σου δυνάμεις, ούτε κοπιάζεις ούτε αγχώνεσαι! Το απολαμβάνεις και αποδίδεις καλά.

-το περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις καλά, είναι αυτό που σου ταιριάζει. Σ αρέσει να είναι ήσυχο ή να κινείσαι σε γρήγορους ρυθμούς?

-ποιο στυλ σου ταιριάζει? σ αρέσει να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, ή να δουλεύεις υπάλληλος σε μια εταιρεία και να ανεβαίνεις σκαλάκι σκαλάκι?

-μια καριέρα χωρίς άγχος σου παρέχει οικονομική σταθερότητα. Όταν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, χρειάζεται να δαπανήσεις χρήματα για να κάνεις κάτι άλλο που αγαπάς.

-μια ισορροπία ζωής - εργασίας σου προσφέρει υγιείς σχέσης με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. 

ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ?



simvoulosergasias.blogspot.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου