Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

9 κόλπα στυλ για να δείχνεις πιο επαγγελματίας στο γραφείο

η σκληρή δουλειά και η φιλική διάθεση μπορεί να είναι τα κλειδιά για την επιτυχία στον χώρο της εργασίας όμως καλό θα ήταν να ακολουθούμε και ορισμένους κανόνες στο ντύσιμό μας.

Τα 9 κόλπα στυλ για να κάνετε καλή εντύπωση στο γραφείο σας:

1)Σωστό μήκος πανταλονιού: θα πρέπει να είναι άριστα προσαρμοσμένο επάνω σας, έχοντας λάβει και το παπούτσι, να μην σκουπίζει το πάτωμα. Θα πρέπει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του παπουτσιού στο πίσω μέρος χωρίς να σέρνεται κάτω.

2)Ελέγξτε το μήκος του μανικιού σας: Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια λέει πολλά για την εμφάνισή σας. Μανίκια πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά κάνουν την ίδια αρνητική εντύπωση. Βεβαιωθείτε ότι κλείνει κάτω από τον καρπό σας όταν ακουμπάτε τα χέρια σας στα πλευρά σας.

3)Σωστά κουμπωμένο πουκάμισο: Τίποτα δεν είναι πιο αντιεπαγγελματικό από ένα πουκάμισο που από μέσα αποκαλύπτει το εσώρουχό σας. Εάν το νούμερο είναι σωστό αλλά εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό , δοκιμάστε να προσθέσετε ταινία διπλής όψης.

4) Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια: Τα παπούτσια μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγματα που θα κοιτάξει ένας συνάδελφος σε σας, όμως σε μια παρουσίαση που θα έχετε να κάνετε θα τα προσέξουν σίγουρα. Επιλέξτε 2-3 ζευγάρια με μεσαίο τακούνι και μην αμελήσετε να τα πάτε στον τσαγκάρη σε περίπτωση που χρειαστεί.

5)Φορέστε ζώνη: εαν επιλέξετε ένα παντελόνι ή μια φούστα με θηλιές τότε η ζώνη είναι απαραίτητη. Εάν δεν την φορέσετε θα δείχνει το στυλ σας παραμελημένο.

6)Μην φοράτε πολλά αξεσουάρ: εάν η δουλειά σας είναι σε γραφείο , σε μια τράπεζα κτλ, φορέστε κοσμήματα διακριτικά. Εάν πάλι δουλεύεται σ ΄ένα πιο δημιουργικό περιβάλλον τότε φορέστε κάτι πιο εντυπωσιακό στο λαιμό ή κρατήστε μια πιο φανταχτερή τσάντα, όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ κρατήστε τα σε πιο ήσυχους τόνους.

7)Διατηρήστε το μανικιούρ σας: εάν κάνετε συχνά χειραψίες ή υπογράφετε συμβόλαια τότε σίγουρα το πρώτο που θα παρατηρήσουν θα είναι αυτό. Κρατήστε τα φυσικά και καθαρά εάν δεν μπορείτε να πηγαίνετε κάθε εβδομάδα να σας τα φτιάχνουν.

8)Μην το παρακάνετε με το άρωμα

9)Φωτίστε τα μάτια σας: το λαμπερό χαμόγελο είναι το πρώτο που τραβάει την προσοχή αλλά το ίδιο ισχύει και με τα λευκά μάτια, ειδικά εάν πρόκειται να πάτε γα συνέντευξη εργασίας βάλτε μερικές σταγόνες , φυσικό ορό για να γίνουν πιο λευκά. τα κόκκινα μάτια τα σχετίζουν με το θλιβερό και μη υγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου