Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αναγνώριση εργαζομένων και όφελος για επιχειρήσεις

Η αναγνώριση των εργαζομένων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση, μιας και διατηρείτε έτσι το καλό ηθικό των υπαλλήλων σας και στην συνέχεια υπάρχει και καλό κλίμα μεταξύ τους. Όταν ο εργαζόμενος αισθάνεται ότι τον υπολογίζουν μέσα στην επιχείρηση, νιώθει σημαντικό μέλος της επιχείρησης αυτής.






Αύξηση αποδοχών και μπόνους
Με βάση την απόδοσή τους, λειτουργεί με 2 τρόπους: 1)ο εργαζόμενος αισθάνεται ότι ανταμείβεται για την δουλειά και τους κόπους του. 2)η παραγωγικότητα τους βελτιώνεται και δουλεύουν σκληρότερα, για να κερδίσουν την αμοιβή ή το ειδικό επίδομα.
Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο, αλλά να αξίζει τον κόπο τους εργαζόμενου.

Ασφαλιστική Κάλυψη
Η ασφάλιση υγείας και η ασφάλιση ζωής είναι σημαντικά συνήθως για τους εργαζόμενους στοιχεία, μιας και κοστίζουν, ειδικά εάν έχουν και μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό επίσης κάνει και την επιχείρησή σας πιο ελκυστική για τους ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν σ΄εσάς αλλά αυξάνει και την πιθανότητα να προσλάβει εργαζόμενους με καλύτερα προσόντα.

Πληρωμένη αναρρωτική άδεια
Αυτό σημαίνει ότι ένας υπάλληλος θα προτιμήσει να έρθει στην εργασία του όταν θα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, λόγο του ότι θα πληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου