Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πως να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική αποτυχία

Αρχικά θυμήσου ότι με μια αποτυχία δεν ήρθε το τέλος!



Στο μυαλό πολλών επιχειρηματιών ή αποτυχία φαίνεται σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Το βλέπουν σαν ένα σημάδι σημάδι ότι έχουν κάνει τα πάντα λάθος ή ότι δεν υπάρχει κανένα φως για το μέλλον. Στην πραγματικότητα είναι μόνο η αρχή ή η στροφή από ένα μακρύ ταξίδι!

Μπορείτε να παραδειγματιστείτε από επιχειρηματίες που απέτυχαν επανειλημμένα αλλά συνέχισαν να προσπαθούν. Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι ο BILL GATES που η πρώτη του επιχείρηση απέτυχε παταγωδός!

Η οικοδόμηση μιας επιχείρησης από την αρχή  σου ασκεί αμέτρητες ώρες εργασίας και πολύ πίεση. Αρχικά λοιπόν αποσυμπιεστείτε εάν μπορείτε. Χρειάζεται να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας, λίγοι επιχειρηματίες επιτυγχάνουν μεταπιδόντας από την μια επιχείρηση στην άλλη αμέσως.

ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Μπορείς να μάθεις να επεξεργάζεσαι την αποτυχία παραγωγικά. Γραφοντάς τα μπορείς να μην τα επαναλάβεις στο μέλλον ή να ανατρέχεις σ αυτά κάθε φορά που χρειάζεται, κάτι σαν να σου έχουν γίνει"μάθημα". Γράψτε τι θα μπορούσατε αυτή την φορά να κάνετε διαφορετικά ή τι πράγματα θα θέλατε να ξέρατε νωρίτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου