Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Οι δεξιότητες που πρέπει να έχεις εάν επιθυμείς να εργαστείς μόνος σου

Αυτοαπασχόληση αρχικά σημαίνει ότι δουλεύετε για τον εαυτό σας και αντλείτε εισόδημα από αυτό. Για να πετύχετε σ αυτό θα πρέπει να έχετε κάποιες δεξιότητες όπως:
1)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Σε αντίθεση μ αυτούς που δουλεύουν σε κάποια θέση εταιρείας, εσείς πρέπει να είστε δημιουργικοί ώστε να αναπτύξετε τρόπους για να βγάζετε χρήματα. Για να αποφασίσεις με τι θα ασχοληθείς επικεντρώσου αρχικά γύρω από το πάθος σου.
2)ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Πρέπει να παρακινείς τον εαυτό σου να κάνεις τις δουλειές και να τις ολοκληρώνεις στην ώρα τους. Να ορίσετε και διατηρήσετε ένα πρόγραμμα και να το εκτελέσετε μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά όρια.
3)ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ως αυτοαπασχολούμενος, βασίζεστε σ ενα ισχυρό επιχειρηματικό δαιμόνιο που πρέπει να έχετε γνώσεις τεχνογνωσίας, να μπορείτε να ορίσετε τιμές πάνω στο προϊόν που πουλάτε ή τις υπηρεσίες, να κατανοούν τους πελάτες τους και να είναι επικοινωνιακοί.
4)ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ
Επειδή θα εργάζεστε μόνοι σας, θα πρέπει να θέλετε καθημερινά να ανεβάσετε τον πήχη της απόδοσής σας, να σηκώνεστε το πρωί, να κάνετε ραντεβού, να αλληλεπιδράτε με τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας και να έχετε πλήρη εργασιακά καθήκοντα. Χρειάζεστε νέες ευκαιρίες και τρόπους να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου