Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Επαγγελματικό αδιέξοδο

Πολλοί είναι εκείνοι που έρχονται για Επαγγελματική Συμβουλευτική γιατί σε κάποιο στάδιο της σταδιοδρομίας τους δεν είναι πλέον ευχαριστημένοι, συνειδητοποιούν ότι δεν τους αρέσει πλέον το αντικείμενο απασχόλησης τους ή θέλουν να κάνουν κάτι άλλο αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς. Το να μην σε ικανοποιεί πλέον η δουλειά σου μπορεί να είναι απλά η αφορμή να αλλάξεις εταιρεία και όχι αντικείμενο. Μπορεί να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, αλλά να μην ξέρεις πως να φτάσεις τον στόχο σου. Όλα αυτά είναι θέματα που με τον επαγγελματικό σύμβουλο μπορείς να βρεις λύσεις.


Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο σύμβουλος θα σε βοηθήσει, θα σε ακούσει, θα σε καθοδηγήσει, όμως τις τελικές αποφάσεις που θα πάρεις και το πως θα πράξεις μετά το τέλος της συμβουλευτικής  υπεύθυνος είσαι μόνο εσύ.

Στο να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει εμπλέκονται 3 παράγοντες: 1) να μάθεις τον εαυτό  σου (τι σου αρέσει-τι δεν σου αρέσει, τι μπορείς - τι δεν μπορείς κλτ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!), 2) να μάθεις τις απαιτήσεις αλλά και τις προοπτικές που έχει το κάθε επάγγελμα (υπερ-κατά), 3) αυτά τα 2 να ταιριάξουν μεταξύ τους.

Όποιο θέμα λοιπόν και να σε απασχολεί επαγγελματικά με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορείς να βοηθηθείς.

Για ενημέρωση μπορείς να μας καλέσεις στο 6956 287014, ή στέλνοντας τις ερωτήσεις σου στο ηλεκτρονική διεύθυνση tsiaraelena@gmail.com

Θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ το ενημερωτικό έντυπο αλλά και ένα ερωτηματολόγιο επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου