Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Γυναίκες αφεντικά μας δίνουν τις καλύτερες τους συμβουλές


Melody McCloskey: CEO / StylySeat

H #1 Συμβουλή καριέρας: Βρείτε ένα σύμβουλο εργασίας ο οποίος να έχει τον χρόνο και να μπορεί να ασχοληθεί μαζί σας ουσιαστικά και σε τακτική βάση. Να είστε προετοιμασμένοι πριν από κάθε συνεδρία ώστε ο χρόνος με τον σύμβουλο να είναι χρησιμοποιείται αποτελεσματικά.
Κάποιος ο οποίος είναι πρόθυμος να κάνει την δουλειά του καλά και δεν περιορίζεται αλλά πάει και ένα βήμα παραπάνω, βοηθώντας και τους υπόλοιπους θεωρείτε καλός επαγγελματίας.


Rachel Rytherford: Co Ceo της πλατφόρμας μόδας ROSE

Η #1 συμβουλή καριέρας: Ποτέ μην σταματήσετε να αναζητάτε ευκαιρίες, να μαθαίνεται και να αναπτύσσεστε. Πήρα πρωτοβουλία σε τομείς που έδειξαν στους ανωτέρους μου τις ικανότητές μου.
Πήρε πολύ χρόνο για να το δουν και να πάρω προαγωγή. Ακόμα και δεν καταλήξει εκεί , θα έχετε αποκτήσει γνώση και εμπειρία.


Συν-Ιδρυτής της εταιρείας Chairish

Η #1 συμβουλή της: Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν από τους ιδρυτές της Whole Foods, και μου είπε κάτι που πραγματικά μου έμεινε:" μην κάνεις τίποτα, όπου ο πρώτος σου στόχος είναι τα χρήματα, κάνε κάτι που θα σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη ακόμα και εάν το έκανες χωρίς αυτά. Τότε μόνο θα ακολουθήσουν οικονομικές απολαβές".

πηγή: mydomain.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου