Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν την συνέντευξη

1.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Είσαι αρκετά τυχερός για να φτάσεις να σε καλέσουν στην συνέντευξη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πάρει και την δουλειά.Ακόμα και εαν έχετε προετοιμαστεί για την συνέντευξη αυτό δεν σημαίνει ότι είστε και η κορυφαία τους επιλογή.

2. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ
Εαν αγαπάς τα πικάντικα τρόφιμα ή εαν δεν μπορείς να μείνεις μια δυο ώρες χωρίς τσιγάρο, τότε θα πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες αυτές την ημέρα της συνέντευξης. Βούρτσισε τα δόντια σου και φάε μια τσίχλα δυόσμο πριν φτάσεις στο ραντεβού , για καθαρή αναπνοή.



3.ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
Φρόντισε την ώρα της συνέντευξης να μην χρειαστεί να πας τουαλέτα. Μείνε στην θέση σου εαν σε "καλέσει η φύση" και προσπάθησε να μην χάσεις την σκέψη σου.

4.ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ
Ο καλύτερος χρόνος για να φτάσεις στο ραντεβού σου είναι 5 με 10 λεπτά νωρίτερα. Το να πας 20 λεπτά νωρίτερα είναι από τα πράγματα που πολλές φορές φέρνει την ρεσεψιονιστ σε αμηχανία μιας και μπορεί να είναι έτσι κλεισμένα ώστε να μην συναντηθεί ο ένας υποψήφιος με τον άλλο.

5.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ 
Υπάρχουν ερωτήσεις που μπορεί να σου κάνει ο εργοδότης και να εξαρτηθεί η απόφαση του. Να είσαι προετοιμασμένος να τις απαντήσεις όσο καλύτερα γίνεται γιατί σίγουρα θα ερωτηθείς. Ενημερώσου για το προιον ή την υπηρεσία που πρόκειται να πουλήσεις, για τους ανταγωνιστές κτλ
Πολλοί εργοδότες πιστεύουν επίσης ότι εαν δεν τους κάνεις και εσύ ερωτήσεις για να δείξεις οτι σ ενδιαφέρει πραγματικά αυτή η δουλειά, το μόνο που θες είναι να πας να δουλέψεις, να πληρωθείς και να φύγεις. Γεγονός το οποίο θα καθορίσει σημαντικά την απόφαση που θα πάρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου